Skip to content

 

Een proefles gratis.

–          30 minuten les per week:            € 80 per maand

–         45 minuten per week:                  € 120 per maand

–         45 minuten per 14 dagen             € 60.- per maand

–         1 uur les per week:                      € 160 per maand

–         1 uur les per 14 dagen                 € 80 per maand

De prijzen van de lessen zijn gebaseerd op van 40 lessen resp. 20 lessen per jaar (bij tweewekelijkse lessen), te betalen in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni. Ik houd de vakanties van de lagere scholen aan, maar gedurende de 10 maanden wordt doorbetaald. Juli en augustus zijn vakantiemaanden. Het lesgeld wordt desgewenst maandelijks via een overzichtelijke factuur in rekening gebracht. Eventuele restitutie vindt uitsluitend plaats bij verhindering van de docent, bij verhindering van de leerling wordt altijd naar een andere flexibele oplossing gezocht.

Wijzigingen van de tarieven worden 6 weken van tevoren doorgegeven. Betaling geschiedt per bank of contant. De opzegtermijn van de lessen bedraagt 1 maand, beginnen is op ieder moment mogelijk.

Een bijzondere regeling is de knipkaart. Voor leerlingen, die niet regelmatig kunnen of willen komen is er een speciale knipkaartregeling. Een knipkaart is gedurende 6 maanden geldig voor 5 lessen van 1 uur of drie kwartier.  De lessen worden  in onderling overleg afgesproken. Elke les wordt afgeschreven van de knipkaart.  Overeengekomen lessen die meer dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden niet van de knipkaart afgeschreven. Niet verbruikte ‘strippen’ worden echter niet gerestitueerd.

De knipkaart is niet geschikt voor beginnende leerlingen.

–         Knipkaart A (5 lessen van 60 minuten)     € 230

–         Knipkaart B (5 lessen van 45 minuten)     € 170

In de schoolvakanties en op feestdagen wordt er geen les gegeven.

Back To Top